dilluns, 22 d’agost del 2011

SAN VICENTE DE LA BARQUERA

Cantàbria, costa occidental. San Vicente de la Barquera és un poble mariner que te com teló de fons els Picos de Europa. Com a tota Cantàbria els prats i la vegetació toquen el mar. El fenomen de las marees produeix canvis constants en el paisatge, variant les formes de les seves precioses platges i els colors de l'aigua. Els seus monuments històrics son també interessants i gastronòmicament te una oferta amplia i bona. Tot plegat fa que sigui un indret on t'hi trobis molt a gust. De les fotos que he fet aquest mateix estiu he triat aquestes del muntatge per donar una idea de les qualitats d'aquest bonic poble banyat pel Mar Cantàbric.



Aconsellaria l'hotel Noray, situat a la zona del port de pescadors. Net, tranquil, amb aparcament i unes vistes molt maques sobre la badia.
Per dinar, sens dubte, el Restaurant Dulcinea. Està a l'avinguda principal del poble, que trobem al entrar.

Enllaç directe a San Vicente de la Barquera:

2 comentaris:

  1. Quin lloc més bonic, i jo que el desconec. Amb el teu muntatge m'agafen ganes d'anar-hi. Es deu de respirar una tranquilitat!

    ResponElimina
  2. Josep Lluís: A mi també em va sorprendre agradablement i, efectivament, la seva tranquilitat és un dels seus valors més característics.

    ResponElimina