dimarts, 20 de març del 2012

BARCELONA - Jardins de Mossèn Costa i Llobera

 
Aquest extraordinari espai està a la carretera de Miramar, a la muntanya de Montjuïc, just al costat de l'hotel Miramar. El bus 50 (parada final) ens deixa a quatre passes d'una de les seves entrades.

Comentari:

Aquests jardins han estat recentment remodelats i la veritat és que per la seva generosa extensió, per la comoditat de passejar-los (inclús en cadira de rodes i cotxets per a nens petits) i sobre tot per la fabulosa varietat de cactus, palmeres, i demés arbres i vegetació propia de paratges exòtics, constitueixen un bon recurs per gaudir d'autèntiques escultures vegetals. Mèxic, Brasil, Sud Àfrica, Argentina, etc. estan representades a través de les seves espècies més apreciades.
A més les vistes pràcticament aèries sobre el port de Barcelona i al reguard de les parets de la muntanya de Montjuïc, fan la visita francament inoblidable.

Enllaç directe al Jardins de Mossèn Costa i Llobera:


 
 
 


Imatges: Mon-ra-mon 
(cliqueu a sobre per ampliar-les) 

1 comentari:

  1. Crec que aquest és un parc singular i diferent. Quan hi ets, et transporta a unes altres latituds. La flora és exótica. També jo penso que paga la pena visitar-lo.
    S'agraeix el teu recordatori.

    ResponElimina