dimecres, 28 de març del 2012

BARCELONA - Jardins Joan Brossa i Mirador de l'Alcalde

 
Si aneu amb transport públic podeu agafar la Línea 2 o la línea 3 del Metro i baixar a l'estació de Paral-lel i allà agafar el Funicular de Montjuïc que us deixarà a quatre passes d'aquests indrets.

Comentari:
Montjuïc és un gran parc on els nombrosos jardins temàtics que hi ha permeten gaudir d'espais francament bonics i cuidats. Els Jardins de Joan Brossa tenen uns superfície de més de 5 ha. Correspon als terrenys on va estar instal-lat el Parc d'Atraccions que tant d'èxit va tenir fa ja un grapat d'anys.

A més de las variants arbòries que hi trobem, ens sorprendrà trobar-nos amb les escultures de personatges populars com Carmen Amaya, Charlie Rivel, Charlot...

Com a curiositat dir que hi ha alguns aparells curiosos que de forma senzilla permeten fer experiments musicals o de física recreativa, a part de les zones de joc per infants i bancs i racons per sentar-nos a llegir o a contemplar el paissatge.

Una de les sortides dona al Mirador de l'Alcalde, espai que ofereix una gran panoràmica sobre Barcelona i el mar, a més d'uns terres força originals i artístics fets amb materials diversos (ampolles de cervessa, peces de maquinaria, etc.)

Des de una altre sortida s'accedeix a l'entrada dels Jardins de Jacint Verdaguer amb els seus nenúfars i flors de tota menta. Aquests jardins seran objecte d'un post especialment dedicat que publicaré més endavant



 
 
 
 
 
 
 
Imatges Mon-ra-mon (Per veure les fotos ampliades cliqueu-les)

2 comentaris:

  1. A mi també m'agrada aquest espai, en poc temps he estat tres vegades. Sembla mentida com ha quedat el que era el Parc d'Atraccions, i més encara, la "purria" que era tota alló quan èrem nanos. No sé si els governs municipals que hi hàn ara i hauràn en el futur faràn feines semblants a Barcelona. Molt em temo que no. Maques les teves fotos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. JOSEP LLUÍS: Penso com tu. La transformació en positiu de tants i tants llocs de Barcelona ha estat tan fenomnenal que dubto que nosaltres veiem alguna cosa que si assembli en els propers anys i amb les actuals circumstancies polítiques.

      Elimina