divendres, 2 de març del 2012

SANT FELIU DE GUÍXOLS - S'AGARÓ

Sant Feliu de Guíxols està a una hora aproximadament de Barcelona. Sortirem per la autopista de Girona i agafarem la sortida 9-B. Deixarem enrera els desviaments a Lloret i Tossa de Mar i prendrem la sortida Sant Feliu Nord - S'Agaró.

Comentari:


A pesar de trobar-nos en plena Costa Brava i precisament en un dels indrets més bonics, Sant Feliu és tranquil, familiar i amb una elegància popular molt especial.

El seu passeig marítim es realment ampli, ajardinat i flanquejat per alguns edificis noucentistes força bonics.

La seva platja, l'ermita de San Elm des de on es veu una de les panoràmiques més espectaculars d'aquesta meravellosa costa, i els camins de ronda son arguments suficients per anar-hi totes les vegades que vulgueu.

Si ens arribem a S'Agaró, urbanització de luxe a tocar del casc de Sant Feliu, és molt recomanable fer el camí de Ronda que surt al peu del privilegiat  l'Hostal de la Gavina en direcció a Platja d'Aro.

 Les fotos que ilustren aquesta entrada son fetes aqui. És un camí còmode que ens regala a cada moment vistes magnífiques sobre cales i acantilats.

Arribant a Platja d'Aro ens trobem una platja paradisíaca que es diu Sa Conca. Com veieu a l'hivern està pràcticament deserta, però el seu encant és sensacional.

Si voleu passar uns dies allotjats us recomano l'Hotel Plaça, a la Plaça del Mercat, just davant de l'edifici de l'Ajuntament. Es senzill però comfortable i molt cèntric.

Per dinar, sens dubte el restaurant El Cau del Pescador, al carrer Sant Domènech, 11, a quatre passes del Passeig, en plè centre del poble. Peix, marisc, arrossos de tota mena... tot molt bo i amb una bona relació qualitat-preu.

Enllaç directe a Sant Feliu de Guíxols:
http://www.guixols.cat/web/turisme/turisme-catala.html










Imatges: Mon-ra-mon
(Cliqueu sobre les fotos per veure-les ampliades)

2 comentaris:

  1. Tens raó, S. Feliu és molt maco. Vaig tenir ocassió de passar un cap de setmana amb tres amics que tu coneixes bé, un dels quals és un molt bó cicerone. La teva informació complementa molt bé la meva estanda.

    ResponElimina
  2. Hola Ramon, nos ha parecido que tienes unas fotos preciosas de Sant Feliu! Y como tengo que hacer un evento de Tango allí. Querría saber si puedo usar tus fotos en nuestra web? con tus creditos en la web si me das permiso; )

    Me dices algo? teresadocarmo@yahoo.es

    Felicidades por el articulo!

    Teresa

    ResponElimina