dimecres, 16 de maig del 2012

GIRONA

 
Girona, a uns 100 kms. de Barcelona, s'hi arriba en una hora aproximadament per la AP-7.
Deixarem el cotxe en un parking proper al centre històric. Per exemple en el Parking Maragall, en el carrer Joan Maragall, a dos minuts a peu de la Plaça Catalunya.

Comentari:

Es tracta d'una ciutat preciosa. No més cal que us deixeu portar on us assenyalarà la vista. Des de l'Onyar que la creua, passant per la Devesa i, sobre tot els carrers i monuments dels casc antic: el Call, els Banys Àrabs, La Catedral, el Passeig Arqueològic i tants comerços ben integrats a un entorn sensacional.

Si una ciutat tan maca com aquesta la visiteu els dies que en diuen "Temps de flors", l'impacte que rebreu serà d'allò més agradable. Dotzenes de indrets, des de cases particulars a places públiques, passant per tots els monuments destacables estan adornats amb flors posades amb una gràcia i un art fantàstics.

Cada any aconsegueixen superar l'anterior. Si podeu, aneu a veure-la aquest 2012.  Dura fins el dia 20 de maig. Aviso: la quantitat de gent que us trobareu pels carrers és també impressionant.

No cal patir per menjar ni per trobar un hotel al vostre gust si es que voleu destinar-hi més d'un dia. Girona te recursos molt dignes i de tot nivell.

Enllaç directe a Girona
Enllaç directe a Girona - Temps de flors




Foto i vídeos: mon-ra-mon

1 comentari:

  1. Inclús els que coneixem Girona en Temps de Flors seguim admirant-nos quan veiem un muntatge con el teu. Molt maques les fotos. Es clar que encara és millor viure-ho "in situ", per alló dels ambients, els sabors i els olors. Per la meva part, jo també recomano "el directe"

    ResponElimina