dilluns, 15 d’octubre del 2012

MALGRAT DE MAR


Malgrat de Mar es un poble del Maresme que està a 67 kms. de Barcelona en direcció a Girona. Si triem el tren per arribar-hi, l'estació es troba davant la platja i molt a prop del centre.

Es destacable la gran platja, més de 4,5 kms., les zones verdes de la població i els carrers del centre.

En quant a la gastronomia, el Restaurant Ca La Cèlia, prop del mar i també en la part cèntrica, és un lloc ideal per menjar bé a base de peix i marisc fresc, molt fresc.

La visita a la població es pot arrodonir amb l'assistència als concerts i actes diversos que cada any organitza Malgrat sota el nom de FIBM. (Festival Internacional de Bandes de Música)

Aquest any, he escoltat sis grans bandes de música internacionals que han fet les delicies dels assistents al Pavelló Poliesportiu Germans Margall. Han estat tres hores en las que cada una de les sis bandes que han intervingut, procedents de Txèquia, Suïssa, Polònia i Itàlia han regalat unes interpretacions magistrals.

2 comentaris:

  1. Crec que pensàvem que Malgrat era simplement l'últim poble abans d'entrar a la Costa Brava i poca cosa més. I resulta ser que no, que té la seva personalitat, i un tarannà específic. Ho demostra el Festival que ens presentes i d'altres activitats que es fan. Me'n alegro que us ho hagiu passat bé.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Efectivament, Malgrat ha estat tota la vida, per mi també, un lloc de pas, una referència geogràfica. A partir d'ara caldrà tenir-la en compte.

      Elimina