dijous, 24 de gener del 2013

SETCASES




Setcases està a 140 kms. de Barcelona. Podem anar-hi via Vic (C-17), Ripoll i Camprodón. Trigarem una mica més de dues hores.

Es tracta d'un poble de muntanya, a quatre pases del neixement del Ter. Punt de partida de dotzenes de excursions. És un referent de l'història del excursionisme català.

El Centre Excursionista de Catalunya hi te una presència important. Allà us informaran sobre totes les possibilitats que te l'entorn en quant a acvtivitats de muntanya (senderisme, alpinisme, esquí, etc.)

Els paisatges que hi trobareu us agradaràn molt. Alta muntanya: rius, vegetació, animals...natura!.

Trobarem hostals, campings i restaurants a dojo. Can Tiranda, és un dels hostals-restaurant que puc recomenar, tant per dormir com per menjar. Us asseguro que no us quedareu pas amb gana.

 
  
 
 
Fotos: mon-ra--mon

4 comentaris:

  1. Aquest és un lloc de referència com molt bé dius. Recordo de bon grat i enyorança la travessa Setcases-Núria, una setmana santa amb força neu, en que estava tot preciós. Me'n alegro que a tu també t'agradi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Setcases-Núria i amb neu!. Sana enveja. Estic segur que la recordaràs tota la vida aquesta travessa.

      Elimina
  2. Això és com cas a meva, en aquest a església ens vam casar fa 42 anys i a Can Tiranda vam passar els primers dies de casats.

    No hem deixat mai de tornar-hi. És un lloc de referència i preciós, no s'acaben mai les passejades o caminades o excursions, que n'hi ha de totes mides i de tots els gustos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quin bon gust vàreu tenir al triar aquests escenaris i aquest hostal per celebrar la vostra unió. Tot l'entorn transmet energia i bon rotllo. Com vosaltres, seguirem anant-hi tantes vegades com puguem.

      Elimina