dimecres, 13 de febrer del 2013

DELTA DEL LLOBREGAT

 
L'Espai Natural del Remolar - Filipines, corresponen al Delta del Llobregat i és un lloc fantàstic per disfrutar de la natura. Vegetació variada, restes d'antics jardins, canyissars, prats de plantatge on a partir del mes de març es poden veure una gran varietat d'orquídies; peixos, amfíbis i, sobre tot, ocells de moltes espècies, destacant les precioses aus aquàtiques. També veurem cavalls que pasturen a la maresma...

Des de els miradors d'aus, podrem passar estones molt gratificants.

El paissatge és molt atractiu i l'unic inconvenient son els avions que degut a la proximitat de l'aeroport passan a baixa altura.

Per anar-hi amb cotxe, sortirem de Barcelona en direcció Castelldefels per la C-31. Passat el desviament a la terminal nova (T-1) de l'aeroport, trobarem la sortida "Viladecans -Remolar-Filipines". A partir d'aquí anirem seguint els indicadors. El cotxe es deixa a un parking molt gran i ben senyalitzat a poca distància de l'accés a l'Espai Natural. A uns cinc-cents metres de l'entrada hi ha l'oficina d'informació on  ens assenyalaran els circuits i llocs d'interés. Val molt la pena!.

Si cliques sobre les paraules escrites en cursiva, trobaràs més informació.




Fotos: mon-ra-mon

2 comentaris:

  1. Estic d'acord amb tu, en que val molt la pena. Un espai tant a prop de la ciutat i que molta gent ignora. Respecte als avions a mi em crida l'atenció que fan un fort soroll i les aus ni s'inmuten, ara bé, si estornudes o ensopegues amb una pedra, surten totes foragitades.
    Bona recomanació.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Serà que saben que els avions son inofensius per a ells i els humans potser no tant...

      Elimina