dilluns, 5 de maig del 2014

GREDOS


Des de Avila i en una hora en cotxe aproximadament arribarem a Hoyos del Espino, al cor de la Sierra de Gredos. Són uns 70 kms. en direcció sud-oest. Des d'aquest poble surt una carretera que en poc més d’un quart d’hora ens deixarà a La Plataforma on podrem deixar el cotxe còmodament.


Un camí empedrat ens portarà a indrets molt bonics. El grau de dificultat i la durada de les excursions és tan variada com vulgueu.


Per exemple: la Laguna Grande és potser la més accessible . Des d'aquí els més preparats poden escalar el Pico Almanzor, el més alt del Sistema Ibèric.

A la primavera, els “neveros” són abundosos, l’aigua del desglaç corre per arreu i la presència de moltes cabres salvatges a molt poca distància nostra fan d’aquest indret un escenari singular i preciós.


Un altre excursió molt còmoda de fer des de Hoyos del Espino és la que porta a les anomenades Chorreras.  Entre prats i boscos anem caminant pel costat del riu Tormes, que acaba de nèixer fa pocs kms. Quan arribem a aquest indret, ens trobarem amb unes boniques cascades.


Les dades tècniques les trobareu clicant sobre les paraules subratllades i en cursiva.

Tant per dormir com per menjar, la recomanació és l’Hostal J.J. Excel·lent en tots els aspectes i a un preu més que raonable.

Les imatges parlen per si soles.

Fotos i vídeo: mon-ra-mon.

2 comentaris:

  1. Molt il.lustratiu aquest treball teu sobre l'alt Duero. Simplement, està a l'alçada dels que ja ens tens acostumats.
    Congratulations.

    ResponElimina