dimarts, 26 de maig del 2015

LES ILLES MEDES - COSTA BRAVA


Informació detallada sobre les Medes (cliqueu)

Per acostar-nos a les Illes Medes, tindrem que anar fins L'Estartit, a uns140 kms. de Barcelona per l'autopista AP-7 direcció França.

Al mateix port nàutic trobarem les taquilles per comprar els tiquets fer un bonic trajecte per mar, d'una hora i mitja de durada, amb un catamarà que te el fons de vidre.



Les Medes estan a menys d'un quilòmetre de la costa i atrauen milers de submarinistes d'arreu, degut a la bellesa dels seus fons.


La part aèria de les illes és també molt interessant . Les formes originals que configuren l'arxipèlag i l'impressionant abundància d'aus sobrevolant-lo permanentment, així com la paleta de colors de l'aigua que en molts punts reflecteixen els que hi ha a sota, ofereix un espectacle molt bonic.



La visió submarina des de el vaixell pot decebre una mica. Dependrà de la llum i de la tranquil·litat de les aigües en el moment de la observació.Està clar que els que ho tenen millor per això són els que baixen amb neoprè i oxigen.



El recorregut que fa el catamarà, arriba fins l'anomenada Roca Foradada al nord de L'Estartit. Un regal per la vista. L'escarpat tros de costa que veurem fins arribar-hi també val la pena.


Fotos i vídeo: mon-ra-mon

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada