dimarts, 19 d’abril del 2011

SANT POL DE MAR



Sant Pol de Mar està a uns 50 kms. de Barcelona. En cotxe s'hi arriba en uns 3/4 d'hora tant si aneu per l'autopista de peatge com per la N-II. El tren també és una bona alternativa.

Comentari:

OOOOObjectiu de la sortida: gaudir del Maresme i de la seva gastronomia.


Sant Pol es un poble bonic del Maresme, comarca de la que jo destacaré sempre la seva lluminositat única. El mar a tocar i les característiques del paissatge que envolta els pobles fa que la llum del sol resulti d'un blanc molt dolç quan acaricia cases, carrers i jardins. Sant Pol te, a més, unes platges precioses; cases modernistes, l'Ermita de Sant Pau i força vitalitat. Te també molts restaurants, la majoria amb molt bona pinta, però en te un que sobresurt: el Sant Pau de la Carme Ruscalleda. Avui, precisament he tingut el privilegi d'anar-hi a dinar amb la Montse (un regal que ens ha fet gent que ens estima). El dinar es converteix en una experiència gastronòmica d'altíssim nivell. Es tracta d'un festival, d'un espectacle pels cinc sentits. Gustos, olors, textures i formes que et transporten a estadis de plaer molt elevats. Si no el coneixeu, us aconsello que el tingueu present per aquella celebració tan especial, aquella que voleu que resulti inoblidable.


Més informació facilitada per seguidors del blog que coneixen Sant Pol de Mar:

En Josep Lluís cita les cales que hi ha entre Sant Pol i Calella.
L'Enric diu: De les platges de Sant Pol, la de la Murtra és nudista, de les millors de Catalunya i hi ha una nutrida colònia de cormorans, que permeten observar com pesquen aquestes aus en vols rasants i "picats". Tot un espectacle.
La Carme recomana el Restaurant Banys Lluís a la platja del Morer.
OOEn Josep Lluis


Imatges: Internet

4 comentaris:

  1. Enhorabuena a los premiados! Els que coneixem més o menys S. Pol, els que anem sovint a les cales que hi hà entre S. Pol i Calella, però no coneixem el restaurant S. Pau, ens sentim com si ens faltés una part important després de llegir els teus comentaris. Molt ben escollits els teus enllaços.

    ResponElimina
  2. Vuelvo a tener ganas de ir a comer al Sant Pau de la Carme Ruscalleda para degustar sus excelentes creaciones. No he estado nunca, pero vuelvo a tener ganas !!!

    ResponElimina
  3. De les platges de San Pol la de la Murtra es nudista,de les millors que hi han a catalunya i hi ha una nutrida colonia de cormorans, que permeten observar com pescan aquestes aus en vols rasants i "picats". Tot un espectacle

    ResponElimina
  4. JOSEP LLUIS I ENRIC: Els vostres comentaris enriqueixen la informació sobre el lloc: "cales entre Sant Pol i Calella" i "platja nudista de la Murtra amb l'afegit de la presència de cormorans". Gràcies. Entre tots podem millorar molt el aquesta "guia".

    JERONIMO: Anímate y prueba el Sant Pau. Sólo has de vencer las posibles reticencias que puedas tener sobre los restaurantes "de diseño". Te aseguro que, al menos este, vale mucho la pena.

    ResponElimina