dimarts, 22 de novembre del 2011

BARCELONA - Parc del Turó del Putget


Aquest parc pertany al Barri de Sarrià-Sant Gervasi. L'entrada principal la te pel carrer Manacor, núm. 29. Des de la Plaça Lesseps, pujant pel carrer Homer ens hi trobarem davant mateix.

Comentari:

Es un parc per gaudir d'espais plens de pau, amb molta i variada vegetació i amb unes vistes sobre Barcelona fantàstiques. Te unes 4 Ha.

Pels que no els hi agradi massa els desnivells es del tot desaconsellable. Escales i camins en pendent és el que predomina. Tot i això els camins i les escales estan en perfecte estat i son de bon caminar.

Enllaç directe al Parc del Turó del Putget:











Imatges: Mon-ra-mon
(si cliques sobre les fotos es veuen ampliades)

2 comentaris:

  1. Jo també el recomano. Tens raó, no és molt gran, i ben costerut, però al mateix temps no és gaire conegut. Trobo que té com si fos una personalitat pròpia que el fa fàcil de reconèixer.

    ResponElimina
  2. JOSEP LLUÍS: Vaig anar per primera vegada a aquest parc fa molt pocs dies i vaig detectar de seguida aquesta personalitat pròpia que tu assenyales. El dia era molt gris i amenaçava pluja. Apenes havien deu persones en tota l'extensió. Vull tornar en un dia clar i lluminós, on segur que la gent li donarà el toc que li faltava aquest dia de la meva visita.

    ResponElimina