dimarts, 27 de desembre del 2011

CADIZ

Cadiz està a una mitja hora en cotxe des de Jerez de la Frontera.

Comentari:


Aquesta ciutat mil·lenària (més de 3000 anys d'història) te, segons diuen els que també coneixen La Habana, una certa semblança amb aquesta capital cubana. Li diuen "la tazita de plata"per la seva configuració. Està unida a la península per una franja llarga de terra i acaba formant una gran badia que resulta ser un gran balcó sobre l'oceà Atlàntic.

Els carrers i places de la Cádiz vella, amb cases típiques, palaus, construccions civils i religioses, etc. estan plens de comerços que conserven el tipisme de fa un grapat d'anys. Cafès, bars de tapes i restaurants ni han  un munt i els jardins de la Alameda de Apodaca i el Parque Genovés son molt agradables de passejar perquè sempre ofereixen el mar com a teló de fons.

Tothom ens ha aconsellat visitar Cádiz per Carnaval on sembla que la gresca esta garantida.

Als Barris del Pópolo i Sta. Maria hi ha els restaurants més emblemàtics de la ciutat, on, com és natutal, s'aconsella menjar a base de peix.

Enllaç directe a Cádiz:
http://cadiz.costasur.com/

















Imatges: Mon-ra-mon
(Per ampliar les fotos, cliqueu sobre elles)

1 comentari:

  1. M'ha fet gràcia que els que hem estat a Càdis 3 messos i des de allí ens hem mogut pels voltants, diem que Jeres està a mitja hora de Càdis, i no al inrevés com dius tu. Son maneres de veure les coses. Trobo molt encertats el teus comentaris, propis del nivell del teu blog.

    ResponElimina