dijous, 15 de novembre del 2012

ARBÚCIES



Arbúcies està a 83 kms. de Barcelona. Per la AP-7 hi arribarem en poc més d'una hora. (Sortida 10 i seguir els indicadors).

El paisatge típic del Montseny adorna els voltants d'aquest poble, que  te espais força interessants per visitar i celebracions populars durant tot l'any, tal i com podeu llegir en la web del seu Ajuntament. (Cliqueu la primera paraula d'aquest text.)

Si decideu quedar-vos a dinar a Arbúcies hi trobareu una bona oferta. Si l'opció és menjar casolà a un preu económic, us aconsellaria el restaurant l'Hostal Nou, al carrer Major, núm. 12.

En l'aspecte monumental, destaca a pocs kilòmetres, el castell de Montsoriu des de el que es domina una impressionant panoràmica del mateix Montseny i les Guilleries. Aquest castell  està considerat el castell gòtic més imponent de Catalunya.

Vull destacar especialment la Riera d'Arbúcies que aporta les seves aigües al riu Tordera. El seu recorregut es força llarg ja que travessa diversos termes Municipals. De tota manera, si l'abordeu desde el mateix nucli urbà d'Arbúcies i li dediqueu un mínim d'una hora ja podreu gaudir d'un paratge deliciós, sobre tot durant la tardor.

Totes les fotos d'aquest post son d'aquest indret.
Us ho recomano.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Vídeo:

  

Fotos i vídeo: Mon-ra-mon (Si cliqueu sobre les fotos les veureu ampliades)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada