divendres, 23 de novembre del 2012

SANTA FE DEL MONTSENY


Santa Fe del Montseny, en el cor del Parc Natural del Montseny, està a 84 Kms. de Barcelona. Agafarem la autopista AP-7; sortirem a Sant Celoni i desde el centre de la població seguirem els indicadors. De Sant Celoni a Santa Fe hi ha 19 kms. Calculeu una hora i quart de viatge.

Arribant al Centre d'Iinformació que hi ha al km. 21 de la carretera Sant Celoni-Sta. Fe, deixarem el cotxe. En el Centre podem demanar la informació que necessiteu per fer la caminada que més us convingui. Ni ha per a tots els gustos i de totes les durades.

Les fotos d'aquesta entrada corresponen al camí circular que bordeja el Pantà de Santa Fe que s'alimenta de les aigúes de la Riera de Santa Fe que ens acompanyaran desde el Centre d'informació fins al propi pantà.

El recorregut és plàcid i ric en vegetació. Els faigs arriben fins l'aigua. La volta, aturant-se sovint per disfrutar del passeig, fer fotos, etc. porta una mica més d'una hora.

En aquest link trobareu una gran varietat de rutes que surten d'aquest indret. Natura en estat pur.

Si a l'hora de dinar esteu a prop del Centre d'informació teniu el restaurant de l'hotel Santa Fe o, al costat mateix el Restaurant Avet Blau. Preus moderats i bon menjar casolà.

 
 
 
 
 
 
 


Vídeo:
 

Fotos i vídeo: mon-ra-mon (clicant sobre les fotos es veuen més grans)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada