divendres, 7 de desembre del 2012

BANYOLES




Banyoles  es coneguda, sobre tot pel seu estany, el més gran de Catalunya.

Està a 120 kms. de Barcelona.  Per l'autopista AP-7, sortuirem a "Girona-Nord" i just passat el peatge d'aquesta sortida veurem l'indicació per anar a Banyoles. En condicions de trànsit normals tardarem una hora i mitja aproximadament.

 Anar-hi a passar el dia, per passejar-lo i disfrutar de la seva bellesa es més que recomanable. El poble de Banyoles te també força interès. El seu nucli històric es molt maco.

A l'estany hi ha una gran activitat esportiva i recreativa, tot però amb mesura; sense alterar la pau que transpira el llac i el seu entorn. Un carril bici el rodeja i pels que van a peu o fent footing ,un camí de terra totalment senyalitzat.

Hi ha allotjaments per a tots els gustos (dos càmpings, hostals, hotels, fondes, etc) A l'estiu, als que ens agrada el càmping, resulta molt agradable l'estada en qualsevol dels dos que hi ha.

De restaurants també ni ha forces. Can Xabanet, per exemple, a la Plaça del Carme, entre l'estany i el centre històric és un bon lloc.

A la tardor, si trobes un dia lluminós i transparent, com el que he tingut la sort , el panorama és de somni. Aquestes fotos i el vídeo ho confirmen.

 
 
 
 
 
 
 
Vïdeo:



Fotos i vídeo. mon-ra-mon

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada