diumenge, 17 de març del 2013

LLORET DE MAR

 
Lloret de Mar està a 77 kms. de Barcelona. Per l'autopista de Girona AP-7, sortida 9 hi arribarem en poc menys d'una hora.

Cal començar dient que per fer la visita que recomano a través d'aquest bloc, no seria encertat el mes d'Agost, on milers de turistes col·lapsen el poble.

A Lloret, però sempre hi ha gent i força ambient als seus carrers.

A pesar de que la seva imatge ha estat malmesa precisament por culpa de la massificació i una determinada tipologia de turista gamberril, la veritat és que Lloret, a pesar dels pesars, val la pena.

"Costas las de Levante, playas las de Lloret!" és canta a l'òpera Marina i no és perquè si. Les platges, cales, caletes i penya-segats del terme de Lloret son extraordinàris. Els carrers del centre històric, els camins de ronda, jardins, ermites i altres monuments formen un conjunt molt atractiu.

La presència de mols ciutadans russos, majoritaris entre els altres nouvinguts a Lloret, li donen un aire força singular.

Lloret desenvolupa constantment activitats culturals i esportives. Sense anar més lluny l'espectacle de dansa que es va fer dissabte 16 de març al Teatre Municipal, al qui varem assistir, van participar un bon nombre d'escoles de dansa i gimnàstica esportiva de Lloret amb una participació molt gran de dansaires. Per cert, el col·lectiu rus tenia una representació significativa també en aquest esdeveniment, benèfic per cert.

El millor que es pot fer arribant a Lloret és anar a l'Oficina de Turisme que està al passeig principal davant del mar on hi ha el també el Museu del Mar, a quatre passes del bonic edifici de l'Ajuntament.

Us facilitaran documentació i informació sobre tot el que podeu fer a Lloret tan si hi aneu per un dia com per passar-ne uns quants.

Per dinar, us aconsello el Restaurant Can Bolet al carrer Sant Mateu, 7, un carreró molt estret a poca distància de L'Ajuntament. Menjar i servei molt bons a un preu molt raonable.

Si cliqueu sobre les paraules en cursiva i color, obtindreu més informació.

Vídeo:


Foto i vídeo: mon-ra-mon

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada