dimarts, 25 de juny del 2013

DELTA DE L'EBRE



El Parc Natural del Delta de l'Ebre te el suficient atractiu i grandària per dedicar-li els dies que ens hi voguem entretenir.

En no més de dues hores ens plantarem des de Barcelona a Amposta. Des de aquí, segons el que triem fer escollirem una de les moltes i variades zones del Delta.

Les opcions van des de passejar a peu, en bicicleta o amb el cotxe per les carreteretes i camins que ens mostren paratges plens d'encant -el riu, les basses, els canals, els immensos camps d'arròs, etc.-; gaudir de les llarguíssimes platges de sorra fina, pràcticament lliures de construccions; anar a descobrir la fauna riquíssima que hi ha per arreu i, en qualsevol cas tastar la gastronomia de l'indret (arrossos i peix, sobre tot).

Llocs que no s'han de deixar de visitar, entre altres: l'Illa de Buda; la desembocadura de l'Ebre prop de Riumar, Poble Nou del Delta.la platja dels Eucaliptos; l'Encanyissada , la Platja del Trabucador; Les Olles, amb vistes a La Punta del Fangar...

Per dormir: l'hotel Montsià a Amposta. Per menjar: La impressió és que es menja bé a tot arreu. Deltebre, Sant Jaume d'Enveja, el Poble Nou del Delta son plens de restaurants.

Vïdeo:




Foto i vídeo: mon-ra-mon

Les paraules en cursiva son enllaços que amplian notablement la informació.

2 comentaris:

  1. Que jo sàpiga, ningú que hagi fet estades al Delta guarda altra cosa més que bon records. És també el meu cas.
    En el muntatge que ens presentes es reviuen aquells moments, i s'aprecia el fantàstic verd que els hi dona aquesta època als camps d'arròs. Les teves recomanacions encertades com sempre.

    ResponElimina
    Respostes
    1. JOSEP LLUÍS: Efectivament el verd lluminós, intens i humit dels camps d'arròs és en aquesta època de l'any un regal pels sentits.
      Realment el Delta és un espai sensacional.

      Elimina