divendres, 27 de desembre del 2013

TOSSA DE MAR

Tossa de Mar, Tossa pels qui la coneixem des de fa molts anys, és una de les localitats de la Costa Brava més encisadores. El seu nucli urbà, les seves platges i els seus voltants son, senzillament magnífics. Està a 87 kms. de Barcelona i tan si hi anem per la costa com per la AP-7 tardarem una hora i un quart aproximadament.



Qualsevol estació de l'any es bona per anar-hi. A l'estiu, sobre tot per gaudir dels banys de mar i la resta de l'any per respirar, mirar, impregnar-se de tot el que té de bonic.

Passejar per la Vila Vella, encerclada pels murs del castell, és una experiència que no s'oblida i que sempre venen ganes de repetir. Les panoràmiques sobre el mar, els acantilats, el poble i els boscos i muntanyes que envolten Tossa son realment extraordinàries.

L'oferta hotelera, de càmpings i de restaurants és prou gran per triar i remenar. Si es tracta d'un càmping us aconsellaria el Cala Llevadó, a 3 Kms. de Tossa en direcció a LLoret i si busqueu un restaurant, el Bahia, al Passieg del Mar a uns 300 mts. de l'accés al castell.





fotos: mon-ra-mon


En aquest vídeo, editat per infotossa.com, veureu totes les platges i cales de Tossa:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada