diumenge, 15 de desembre del 2013

LA ALHAMBRA, PUEBLOS BLANCOS I MÁLAGA



Si disposem de cinc dies lliures, es pot fer aquest viatge que és realment interessant. Si sortim de Barcelona, el plantejament és el següent:

Barcelona-Málaga amb un vol que arribi abans de les 12 del migdia. A Málaga: llogar un cotxe a l'aeroport. De tornada, Málaga-Barcelona amb un vol que arribi a Barcelona sobre quarts d'onze de la nit. Tot plegat permet aprofitar al màxim els cinc dies.

El primer dia, després de deixar l'equipatge a l'hotel de Málaga, passejar pel centre de la ciutat i dinar en un del moltíssims llocs que hi ha per fer-ho a aquesta ciutat. L'animació als carrers és gran i invita a caminar tot badant.

Fins a l'hora de sopar hi ha temps per recórrer carrers, places i el port.

L'endemà, amb cotxe, val la pena arribar-se a la Serrania de Càdis. Via Ronda- Els pobles blancs de Grazalema, Zahara de la Sierra i Olvera són preciosos. Al vespre, passejar per Màlaga també és un plaer.

El tercer dia val la pena anar a Nerja, visitar les seves famoses i impressionats coves i el balcó d'Europa. Després anar a dinar a un petit poble blanc a 7 kms. de Nerja que es diu Frigiliana. L'emprempta dels àrabs en tots aquests llocs és enorme igual que el seu encant.

El quart dia cal destinar-lo a Málaga: La Alcazaba, la Catedral, la casa natal de Picaso i el seu Museu, el Castell de Gibralfaro i passejar-la tants cops com ens vingui de gust.

L'últim dia el destinarem a visitar La Alhambra i el barri del Albaicin. De Málaga a Granada, amb el cotxe hi arribarem en poc més d'una hora.

La Alhambra és d'una bellesa indescriptible. Si ha d'anar, almenys, una vegada a la vida. Després desitjareu tornar-hi moltes vegades.

El dinar, a Granada centre i després caminar pels estrets carrers del barri del Albaicin i anar al seu Mirador de San Nicolás a la posta de sol, a veure com La Alhambra es tenyeix de vermell.

Seguidament retornarem a l'aeroport de Málaga. Arribarem a Barcelona abans de mitja nit

Enllaços per ampliar informació:

La Alhambra
Grazalema
Zahara de la Sierra
Olvera
Nerja
Frigiliana
Málaga

Sobre serveis:

Vueling
Goldcar (coches de lloguer low cost)
Hotel California (Málaga)

Vídeos muntats amb fotos del viatge (desembre 2013):




Foto i vídeos: mon-ra-mon

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada