dimarts, 22 d’abril del 2014

SEGOVIA


La ciutat de Segovia està, per carretera a uns 650 kms. de Barcelona. Si hi anem via Sòria, tardarem una mica menys de 7 hores.

És una ciutat singular, sobretot pel seu aqüeducte, una obra impressionant de gairebé 2.000 anys d’antiguitat que es conserva meravellosament bé. Els romans ens demostren que les coses ben fetes són “indestructibles”.



Val la pena passejar pels seus carrers del centre històric. Les seves cases, esglésies, palaus, escultures, comerços, museus, etc. al costat de cafeteries i restaurants la fan molt agradable.



També és recomanable veure una posta de sol des dels jardins de l’Alcàzar; baixar a la Alameda de la Fuencisla i després tornar al centre per un camí envoltat de vegetació que passa per sota de l'esmentat Alcàzar, a tocar del riu Eresma .


El tema gastronòmic és també interessant: la sopa castellana, i "cochinillo asado” són els protagonistes, però mengeu el que mengeu ho trobareu tot molt bo.

Si voleu un hotel pràctic, amb bones vistes, a prop del centre (5 minuts a peu) i amb un bon preu, aneu al “Corregidor”.

La província de Segovia és també molt bonica. Si podeu, no us perdeu Pedraza, Sepúlveda i Riaza i las Hoces del Duratón

Per ampliar la informació, feu clik sobre les paraules en cursiva i subratllades.
Fotos i vídeo: mon-ra-mon

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada