dimecres, 16 de setembre del 2015

RIBES DE FRESSER-PARDINES-CAMPELLES


Sempre és gratificant visitar la Vall de Ribes. Aquesta vegada la visita ha estat de tres dies i motivada per la celebració de la 20 edició de la Fira de la Mel a Ribes mateix. Xerrades, venda de productes produïts per les abelles, concerts, etc.


A més de la fira i els seus actes, hem aprofitat per passejar pels carrers de Ribes, de Pardines i de Campelles, visitant també les ermites de Santa Magdalena a Pujalt, tocant a Pardines i de Sant Antoni a poca distància de Campelles.




Panoràmiques magnífiques, d'aquelles que recordes haver gaudit moltes vegades i que quan marxes et fas el propòsit de tornar-hi aviat.




Ribes te uns bons establiments per hostatjar-se i per menjar. El nostre hotel va ser aquesta vegada el Prats, un veterà hotel que ha anat renovant les seves instal·lacions i conservant un tracte excel·lent i una bona cuina.

Vam dinar un dia a Els Caçadors, desconegut en relació al que va ser fa unes dècades, quan es caracteritzava per la quantitat de menjar que et posaven al plat. Ara, modernitzat i més sofisticat, segueix tenint una clientela fidel i abundosa.

A més de les fotos, penjo un vídeo que he muntat sobre el que hem vist aquests dies i els enllaços que us ampliaran la informació sobre els recursos de tota mena que té aquesta meravellosa Vall de Ribes (clik)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada