diumenge, 22 de maig del 2011

LA MOLA - SANT LLORENÇ DEL MUNT


Per arribar a la Mola cal: amor a la muntanya, unes botes i estar disposat a caminar una mica menys de dues hores de pujada i altres tantes de baixada. L'excursió es pot començar des de diversos punts. La que comento avui l'acabem de fer sortint del parking que hi ha al costat del Centre d'Informació del Coll d'Estenalles, que està al km. 14,8 de la carretera de Terrassa a Navarcles (la que passa per Matadepera)

Comentari:
Es tracta d'una excursió clàssica, que a Catalunya l'ha fet molta gent i a més, moltes vegades, precisament perquè és un indret magnífic al que s'hi pot accedir amb certa facilitat. La caminada paga la pena. Les vistes que es van trobant son esplèndides i els boscos de alzines, roures i altres tipus d'arbres i vegetació diversa que es van travessant proporcionen flaires i oxigen de primera qualitat.
A dalt de tot hi ha el preciós Monestir romànic del Segle X, on hi ha un restaurant i sobre tot una de les vistes mes espectaculars que es poden trobar a Catalunya. En un dia clar es pot veure fins i tot Mallorca.
L'espectacle està sempre servit i és canviant en funció de l'estació de l'any, de l'hora del dia (si podeu no us perdeu una posta de sol en un dia propici), de la major o menor claredat de la llum, de la possible boira, del vent...
Si us agrada la fotografia no us deixeu la càmera. No us ho perdonaríeu.
Quan arribareu a casa vostra, una mica cansats segurament, viureu la sensació d'haver-vos revitalitzat de cos i d'esperit.

Enllaços directes a Sant Llorenç del Munt:

3 comentaris:

  1. Ramon, crec que la guia va adquirint un interès creixent pels llocs i per la precisió dels teus comentaris, detalls de molta qualitat en un text amb la dimensón apropiada, en el qual no sobra ni falta res important per assolir àmpliament els objectius que et proposaves: donar informació profitosa per qui el llegeixi.

    ResponElimina
  2. La teva informació d'avui se'm fa premonitòria, ja que demà tinc previst de fer una travessa per la zona i veient la teva informació em serveix d'anim moral. T'estem agraïts per la feina que fas.

    ResponElimina
  3. JERÓNIMO; JOSEP LLUIS: Gràcies pels vostres comentaris. M'animen a seguir publicant.

    ResponElimina