divendres, 14 de novembre del 2014

GUALBA


A poc més de 50 kms. de Barcelona, per la AP-7, sortida 11 Sant Celoni i després per la nacional direcció Hostalric, arribarem a Gualba,

Passat el poble trobarem els indicadors del Parc Mediambiental de Gualba (clik) (antigament propietat del RACC).


L'accés és lliure i l'espai està dotat d'instal·lacions diverses per practicar activitats a l'aire lliure. Disposa també d'un bon restaurant amb una molt bona relació qualitat-preu i una amplia zona de pic-nic.


El paratge és molt bonic i l'excursió fins al Salt d'aigua es fa en una hora i mitja entre anar i tornar per una ruta circular.


El camí blau, de pujada cap al Salt, transcorre paral·lel al riu i invita a aturar-se cada quatre passos per gaudir del paisatge.


La visita la vam fer en dia laborable en què només hi havia dues o tres escoles. 

Sembla que els caps de setmana hi ha força gent. Entenc, però que l'espai és suficientment gran perquè no hagi de resultar aclaparant.

2 comentaris:

  1. Por si fuera interesante o de utilidad para ti, para tus compañeros de rutas o para los lectores de tu web, tengo publicado el blog plantararboles.blogspot.com
    Un manual sencillo para que los amantes de la naturaleza podamos reforestar, casi sobre la marcha, sembrando las semillas que producen los árboles y arbustos autóctonos de nuestra propia región.
    Salud, José Luis Sáez Sáez.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, José Luís: He visitado tu blog y lo he encontrado muy interesante. Voy a seguirte para conseguir este gran propósito de la reforestación sobre la marcha.
      Salud y Naturaleza!

      Elimina